Välkommen till bloggen

Ni ska känna er väldigt varmt välkomna till en blogg som kommer att ta ett kraftigt och stabilt tag om er njutning! Jag som har gett mig ut på den resan heter Marita och jag har i flera års tid åkt land och rike runt för att hitta de absolut bästa spaanläggningar och kurorterna. Det finns en anledning och det är att jag alltid måste nå nya höjder av avslappning och njutning, något som är centralt i mitt liv.

Det kommer med andra ord att handla väldigt mycket om Sveriges olika kurorter och vad de kan ge oss alla. Eftersom att jag har besökt så många så tänker jag att min kunskap och erfarenhet av dem alla är sådan kunskap som ni läsare faktiskt skulle vilja ha för att på ett bra sätt kunna bestämma er för vilken anläggning ni ska besöka när det börjar bli tal om att verkligen se till att göra något rejält åt trötta och slitna kroppar. Med hjälp av min blogg så hoppas jag att jag kommer kunna leda er rätt!

Men det är inte allt som kommer att vara aktuellt här. Det är trots allt en personlig blogg som kommer att fyllas med innehåll från mitt vanliga liv, och de händelser och funderingar som finns där. Det innebär att bloggen kommer varieras en del vad det gäller innehåll, men ni kan räkna med att det kommer att vara mycket om kurorter. Det är trots allt det som jag brinner som mest för, så det är bara att suga åt er av det som jag berättar för er här!

kurortsbloggen

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *