Många hävdar att de är livsnjutare. Att det tar till sig av livets alla eleganta och njutningsfulla tillfällen som ingen annan. De säger att de vet vad tillfredsställelse är och vad som krävs för att göra en kropp avslappnad, glad och pånyttfödd. Det är många som inte har den blekaste aning om vad de snackar om!

Jag vill påstå att jag är en av de i Sverige som har bäst koll på vad som krävs för att du verkligen ska bli avslappnad och vilka platser i vårt land som gör det möjligt. Det är inte för inte som jag påstår det här, jag har nämligen varit på de allra största anläggningarna som vi har här i landet. Jag har också varit på anläggningarna som få har hört talas om, där det handlar om det intima och personliga och där allt känns lite hemtrevligare. Det finns med andra ord olika spaanläggningar i vårt land, varje med sina styrkor och nackdelar.

Jag startar den här kurortsbloggen av flera anledningar, men den primära är att ge er läsare en genväg till de allra bästa spaanläggningarna i Sverige. Det är inte helt lätt att skilja på dem, för de är helt enkelt så många. Jag kan villigt erkänna att jag inte har provat på alla, men jag har väldigt många under mitt bälte. Jag tar mer än gärna emot förslag på nya anläggningar att besöka, men tills dess så får ni lyssna på mina goda råd för att hitta det spa som ni vill besöka allra helst!

Men allt kommer inte att handla om kurorter. Det kommer också att bli mycket prat om vem jag är och vad jag sysslar med. Det kommer säkert att handla om dagsaktuella saker, eller så kanske jag tipsar om någon tjänst eller produkt. Det hela kommer att visa sig i sinom tid, men tills vidare lämnar jag dörren öppen för att det kommer att bli ett skiftande innehåll här på bloggen. Givetvis kan det bli så att ni läsare faktiskt kommer att hjälpa mig skapa det innehållet och det är något som jag ser fram emot att göra.

Oavsett vad resultatet och formen blir så kommer det var väldigt roligt att skapa innehåll här, som förhoppningsvis kommer att hjälpa er hitta rätt i den stora djungeln av kurorter i Sverige!