Det vackra Selma Spa

Det är lätt att låta romantisk när man pratar om Värmland, Sunne och Selma Spa. Det kan mycket väl bero på att det är en helt underbar natur som Värmland kan skänka oss alla, och det är dessutom väldigt vanligt att människorna härifrån är vänligt sinnade till allt och alla. Att lyssna på härlig och bred värmländska är dessutom något som knappast gör dagen sämre. Det är därför som det alltid är ren och skär njutning att åka till Selma Spa, för inte enbart verkar det som att de har anställt de trevligaste värmlänningarna som finns, de har också ett så massivt utbud av spaaktiviteter att man närmast baxnar.

Det går nog att hitta allt på Selma Spa, bara man vill. Det är det som är detta hotells absoluta styrka, och det är också det som har gjort att Sunne mer kan betraktas som en kurort eftersom att det finns så många olika delar av avslappnande övningar och behandlingar. Det finns helt enkelt något för alla, oavsett hur gammal man är eller hur mycket erfarenhet som man har från den här typen av aktiviteter. Det jag gillar är detta utbud, för det är inte alldeles lätt att hitta något så fulltäckande som det här. Selma Spa erbjuder dessutom olika typer av familjeupplevelser, och det är det som är riktigt lockande för många, kan jag tänka mig. För inte enbart är Selma Spa till för dig som behöver komma iväg själv, det är också till för er som familj. Unikt i en vacker miljö!

Jag älskar att komma tillbaka till Selma Spa. Det är en anläggning som är välbesökt, och jag har som ambition att försöka besöka dem en gång om året. Jag är medveten om att det kan bli ganska dyrt i längden om jag ska hålla på så här, samtidigt som jag besöker andra, men det är ju så att man lever ju bara en gång. Det är ingen idé att sitta och ruva på kulorna när man kan hitta på så mycket roligt med dem istället, saker som dessutom inte enbart är roliga utan också väldigt härliga och sköna för dig och din kropp. Jag råder er verkligen till att besöka Sunne och Selma Spa, för där kommer ni att få en upplevelse ni sent ska glömma. Passa på att titta på den här charmiga videon om ni inte tror mig:

Previous

Next

2 Comments

  • Jag har varit på Selma Spa och kan varmt rekommendera det. Vi åt jättegod mat och det är väldigt fina omgivningar. Mysigt att kunna gå på motionsspåret i skogen bredvid. Sunne är liten men mysig ort, fast det fanns inte så värst mycket mer att göra där tyckte vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *